Welkom bij .....

100 meterbaan in Dongen

SV Dongeloop

Schietsportvereniging Dongeloop heeft als een van de weinige schietsportverenigingen de beschikking over een 100 meterbaan bij het Schietsportcentrum Tichelrijt te Dongen.

Om tegenwoordig een geweer of karabijn op je verlof te mogen hebben dient uw vereniging de mogelijk te hebben om hiermee een discipline te beoefenen, dit komt er in de praktijk op neer dat een 100meterbaan onontbeerlijk is voor de geweer of karabijnschutter.

Als lid van SV Dongeloop zit u hoe dan ook goed. Met zowel een vijfentwintig meter binnenbaan als een honderd meter buitenbaan kunt u met ieder gewenst wapentype en kaliber (mits uiteraard toegestaan in Nederland en hagel in principe uitgezonderd) uw sport beoefenen.

De 100 meterbaan is buiten maar de schietpunten zijn overdekt en de doelen zijn ‘s avonds goed verlicht.

Mochten er vragen zijn of ben u geinteresseerd in een lidmaatschap bij deze vereniging,
neem dan contact op via het Contact formulier.