Welkom bij .....

Investeren voor (aspirant)leden

Investeren voor (aspirant)leden

Nadat SV Dongeloop enkele jaren terug een aantal nieuwe klein kaliber wapens heeft aangeschaft ten behoeve van ons groeiend aantal aspirantleden hebben we nu geïnvesteerd in een aantal groot kaliber wapens. Tenslotte zijn aspiranten na hun opleiding toe aan het schieten met zwaardere wapens en ook daarvoor willen we graag een aantal moderne wapens beschikbaar stellen.

Daarom hebben we 2 exemplaren van de zeer populaire CZ75 SP/01 Shadow aangeschaft. Dit is een 9 mm pistool dat de laatste jaren in de schietsport, en zeker ook in onze vereniging, steeds meer gebruikt wordt. Het is een degelijk en nauwkeurig wapen waar onze leden zeker veel plezier aan zullen beleven.

Ook hebben wij een Smith & Wesson 686 in .357 magnum aangeschaft voor de liefhebbers van een mooie revolver.

3 nieuwe pistolen en een nieuwe revolver voor onze leden

Omdat we ook wat meer variatie in .22 pistolen willen kunnen bieden hebben we er een Smith & Wesson MP22 in .22LR bijgekocht en om de beginnende geweerschutters ook te kunnen laten kennismaken met een semi-automaat is er een Colt M4 Carbine .22LR bijgekomen.

De nieuwe Colt semi-automaat in .22LR. Een prima wapen om te leren omgaan met een semi-automatisch geweer.

Nieuwe wapens moeten natuurlijk even worden uitgeprobeerd. Zoals je kunt zien hebben we geen miskoop gedaan.

Resultaat met een van de nieuwe wapens op 10 meter, zo uit de doos. Niets meer aan doen dus.

Met deze aankopen menen wij onze leden een behoorlijk ruim aanbod van verenigingswapen te bieden en we zijn er van overtuigd dat onze huidige en toekomstige leden hier graag gebruik van zullen maken.